PRODUCT
100% naturally derived materials No preservatives or synthetics.
Hearing the reality that many wild boars are exterminated every year and most of them have no place to go and are incinerated, the boar jerky was born from the thought that "there must be something that can be done for their lives". wild boar.
This natural boar is human-grade, free from drugs and chemicals, and is completely hand-made.
Both dogs and cats will get addicted to it once they eat it!
100% natural ingredients, no preservatives or synthetics. Made with care and time in a human slaughterhouse. Low-calorie, high-protein boar meat is said to be effective in recovering from fatigue, improving immunity, and increasing metabolism.
100%天然由来の素材防腐剤や合成料不使用。
毎年たくさんの猪が駆除され、その殆どが行き場がなく焼却処分される現実を耳にし、「その命に対して何か出来る事があるはずだ」という思いから生まれた猪のジャーキー。天然のイノシシ。
投薬や化学物質とも無縁なこの天然イノシシをヒューマングレードで加工し、すべて手作業で作られている商品です。
犬も猫も、一度食べたら目をまるくして、病みつきになります!
100%天然由来の素材で、防腐剤や合成料不使用。人間用の食肉処理施設にて、人の手で丁寧に、時間をかけて作られています。低カロリー高タンパクな猪のお肉は、疲労回復、免疫力の向上、代謝アップなどにも効果的と言われています。
stress relief, etc.There are many advantages.
Honshu deer antler is used. After washing, it is sterilized with boiling water, cut into round shapes, and is an additive-free Kamikami snack. It is not only a snack, but also has many benefits such as preventing tartar, brushing teeth, and relieving stress. You can choose according to the size of your dog. The horn is filled with the dog's favorite pith. Recommended for dogs who chew on tables, furniture, slippers, etc. It is harder than bone and lasts a very long time (approximately 1 to 2 months), so it is economical.
You can also expect dental care such as stress relief, calcium intake, strengthening teeth and jaws, removing plaque and tartar, and preventing bad breath.
ストレス発散など沢山のメリットがあります。
本州鹿の角を使用しています。 洗浄後、カットしカドを丸めた無添加かみかみおやつです。おやつだけでなく、犬の歯石予防、歯磨き効果、ストレス発散など沢山のメリットがあります。ワンちゃんの大きさに合わせてお選び頂けます。角の中にはわんちゃんが大好物の髄が詰まっています。 テーブルや家具、スリッパなどを噛んでしまうワンちゃんにおすすめです。骨よりも硬くとても長持ち(1〜2ヶ月目安)するので経済的です。 ストレス解消、カルシウム摂取や歯と顎を鍛え、歯垢・歯石除去、口臭予防などのデンタルケアも期待できます。
No coloring, no fragrance, no preservatives.
It is a certified facility that meets national sanitary standards that exceed “human grade”. It will be the 29th facility to be acquired while only 33 facilities are recognized nationwide. Among the facilities that ship meat for human use, you can eat with peace of mind with top-class standards nationwide. Only high-quality wild venison is used, and finished with low-temperature drying that does not destroy nutritional value. Of course, preservatives and coloring agents are not added. Made from domestic venison, this health-conscious jerky has the original flavor of venison. Although it is a small facility, there are many good individuals in a rich environment, and currently we are shipping to restaurants in Keihanshin, luxury hotels, etc., and the quality of meat is highly evaluated.
無着色・無香料保存料不使用。
「ヒューマングレード」を超える、国の衛生基準を満たす認証取得施設です。全国で33施設しか認められていない中の、29番目の取得した施設となります。人間用のお肉を出荷する施設の中でも、全国的に見てトップクラスの基準で、安心して食べて頂けます。良質な野生鹿肉だけを使い、栄養価を壊さない低温乾燥で仕上げました。もちろん、保存料・着色料などは無添加。国内産の鹿肉を原料とし、鹿肉本来の風味豊かな健康志向のジャーキーです。小さな施設ですが、豊かな環境で良い個体が多く、現在は京阪神のレストラン、ラグジュアリーホテルなどに出荷しており、お肉の品質に関してはご評価いただいております。
Rich in high-quality protein and calcium.
It is a simple snack made with only dried ayu from Shimanto, which is made in Japan and has no additives.
The ingredients are used as they are, and of course there are no additives, so you can use them with confidence. Ayu can be eaten whole from head to tail. By eating the bones, it is rich in calcium, and is said to contain three times as much calcium as true sardines. In addition, it contains high-quality protein and a moderate amount of fat, so it has a rich flavor for a river fish.
Ayu contains a lot of calcium and magnesium, which are very important minerals for building strong bones.
Recommended for children with meat allergies such as beef and chicken.
良質なたんぱく質とカルシウムが豊富。
ヒューマンレベルの食材にこだわり、国産・無添加の四万十産鮎を乾燥しただけのシンプルなおやつです。
素材をそのまま使用し、もちろん、添加物等の使用もございませんので、安心してご利用いただけます。鮎は頭から尻尾まで丸ごと食べることができます。骨まで食べることでカルシウムも豊富で、真イワシの3倍の含有量と言われています。また、良質のタンパク質を含み、適度の脂質も含むため、川魚にしてはコクがあります。
鮎には丈夫な骨を作るのにとても大切なミネラルであるカルシウムやマグネシウムが多く含まれています。牛、鶏などの畜肉アレルギーの子にもおすすめです。
Soda bonito with high protein and low calorie.
Human-grade Soda bonito, which has been exposed to plenty of sea breeze and sun to condense its umami. Skipjack tuna is rich in high-quality, easily digestible protein and calcium. The moisture is slowly removed, and it takes a lot of effort to make it into a thin stick. Soda-bushi has a stronger umami than katsuobushi, and is rich, full-bodied, and fragrant. In pursuit of the original taste of fish, we only use fresh fish meat. Fish is a low allergen food, so it is recommended for children with meat and wheat allergies. If you are looking for a low-allergen, low-calorie, high-protein snack, try it.
高タンパク低カロリーの宗田鰹節。
潮風と太陽をたっぷり浴びて旨味を凝縮させたヒューマングレードの宗田鰹節。鰹には消化の良い良質なタンパク質やカルシウムが豊富に含まれています。じっくりと水分を飛ばし、一手間かけて細くスティック状に仕上げました。宗田節は鰹節よりうまみが強く、濃厚でコクがあり、香りが高く、程よい噛み応えがあるので、美味しくカミカミしてくれます。魚本来の素材の美味しさを追求し、新鮮な魚肉のみを使用しています。お魚系は低アレルゲン食物の為、畜肉や小麦アレルギーの子にぜひおすすめです。低アレルゲン、低カロリー、高タンパクのおやつをお探しの方はお試しください。
Furikake of additive-free vegetables
A well-balanced mix of cabbage, carrots, Japanese mustard spinach, and enoki mushrooms from Kochi Prefecture. It is an additive-free, human-grade dry food made by slowly drying fruits and organic vegetables carefully grown in a blessed environment at a low temperature to condense the taste, umami, and nutrition. Drying fruits and vegetables removes moisture and enhances their flavor and umami. However, if it is dried at high temperature, the ingredients and enzymes of the material may be destroyed. Vegetable furufuru is dried at a low temperature so as not to destroy such important ingredients and enzymes as much as possible. You can eat delicious vegetables with a crunchy texture that are “more delicious than raw”.
無添加野菜のフリカケ
高知県産のキャベツ、人参、小松菜、えのきを、バランスよくミックス。恵まれた環境の中で丁寧に育てられた果実や有機野菜を低温でじっくりと乾燥させて味と旨味、栄養を凝縮させた無添加のヒューマングレードのドライフードです。果実や野菜を乾燥させる事で水分を取ることで味や旨味が濃くなります。しかし高温で乾燥してしまうと素材の成分や酵素が破壊されてしまう事があります。野菜furufuruはそんな大切な成分や酵素を極力壊さないように低温乾燥させています。「生より美味しい」シャキシャキ食感のしっかり味の旨み野菜が食べられます。
High protein, low fat and healthy.
Skipjack tuna is rich in high-quality, easily digestible protein and calcium. In addition, it is rich in vitamins B group and D group, especially B12, boasting the top among fish meat. It is rich in EPA (eicosapentaenoic acid) and DHA (docosahexaenoic acid), which are abundant in fish, making it a highly nutritious fish. It is high in protein, low in calories, and has an excellent appetite.
Recommended for children with meat allergies such as beef and chicken.
高タンパク、低脂質でヘルシー。
鰹には消化の良い良質なタンパク質やカルシウムが豊富に含まれています。また、ビタミンB群・D群、特にB12は魚肉の中ではトップを誇るほど豊富です。お魚に多く含まれるEPA(エイコサペンタエン酸)やDHA(ドコサヘキサエン酸)も豊富で、とても栄養価の高いお魚です。高タンパク、低カロリーな上、食いつきは抜群の食材で、栄養価を高めたい子、体重管理の必要な子におすすめです。
牛、鶏などの畜肉アレルギーの子にもおすすめです。
Rich in protein and low in fat, this is a high-quality, nutritious luxury product.
"Grilled Flying Fish" is a slightly hard type that is grilled to a golden brown, and is packed with umami. You can enjoy it as it is. Grilled chin is also called "Agodashi" and is a high-class ingredient used in Japanese restaurants. A gem of fresh flying fish carefully grilled over charcoal. Rich in protein and low in fat, it has long been traded as a luxury product with high quality nutrition.
タンパク質が豊富で、脂肪分が少ない、上質な栄養の取れる高級品。
こんがり焼いた『 焼トビウオ 』ちょっぴりハードタイプで旨味がギュッと詰まった極上の味。そのままでも美味しくお召し上がり頂けます。焼きあごは”あごだし”とも言われ料亭でも使用される高級だし用食材です。鮮度の良い飛魚をじっくり丁寧に炭火で焼き上げた逸品です。タンパク質が豊富で、脂肪分が少ないため、上質な栄養の取れる高級品として昔から取引されています。
Enjoy the umami of authentic dashi together with your pet! You can easily enjoy real, additive-free dashi. The inosinic acid of bonito flakes and Soda bonito flakes is combined with the glutamic acid of dried shiitake mushrooms to create an even deeper umami flavor. Odashi is a natural ingredient that does not contain chemical seasonings, food additives, or even salt. You can use the dashi stock as a topping on your usual rice without waste.
本格ダシの旨味をペットと一緒に!ホンモノ無添加の出汁を手軽に楽しむことができます。鰹節や宗田鰹節のイノシン酸に乾燥しいたけのグルタミン酸が合わさってさらに旨味の深くなった、ドリップして『のむおだし』。おだしは化学調味料・食品添加物はもちろんお塩も加えていない自然本来の素材。 出汁ガラはいつものご飯にトッピングして無駄なく使えます。
Human-grade Soda bonito flakes that have been exposed to plenty of sea breeze and sunlight to concentrate their flavor. Bonito is rich in easily digestible protein and calcium. We carefully removed the moisture and finished it with a thick shave. Soudabushi has a stronger flavor than bonito flakes, is richer and richer, has a strong aroma, and has just the right amount of chewiness, making it a delicious chewy dish. In pursuit of the original deliciousness of fish, we use only fresh fish meat. Fish-based foods are low-allergen foods, so they are recommended for children with meat or wheat allergies. If you're looking for a low-allergen, low-calorie, high-protein snack, give this a try.
潮風と太陽をたっぷり浴びて旨味を凝縮させたヒューマングレードの宗田鰹節。鰹には消化の良い良質なタンパク質やカルシウムが豊富に含まれています。じっくりと水分を飛ばし、一手間かけて厚削りに仕上げました。宗田節は鰹節よりうまみが強く、濃厚でコクがあり、香りが高く程よい噛み応えがあるので、美味しくカミカミしてくれます。魚本来の素材の美味しさを追求し、新鮮な魚肉のみを使用しています。お魚系は低アレルゲン食物の為、畜肉や小麦アレルギーの子にぜひおすすめです。低アレルゲン、低カロリー、高タンパクのおやつをお探しの方はぜひお試しください。
No.11 SOFT SODA-YAKIKATSUO JERKY
[ソフト宗田焼き鰹ジャーキー]
3本 1,650円
お買い物はこちら
Human-grade Grilled Souda bonito soft jerky made by a bonito shop in Kochi.
Fresh whole Soda bonito is slowly and gently grilled to concentrate the flavor.
It is packed with the flavor and nutrition of bonito without adding anything.
It is soft and can be easily loosened by hand.
Bonito contains high-quality protein and is low in calories. Furthermore, it is extremely rich in nutrients such as vitamins, minerals, DHA and EPA.
The scent is very good, so it can increase the appetite of children who have a small appetite or who have no appetite!
It is low in calories and very soft, so it is also recommended for senior dogs.
Also recommended as a topping for regular food.
高知の鰹節屋が作ったヒューマングレードの宗田焼鰹ソフトジャーキー。
新鮮な宗田鰹をまるごと、そのままじっくりとソフトに焼き上げ、旨味を凝縮させました。
何も足していないかつおの旨みと栄養がそのままギュッと詰まっています。
やわらかいので手で簡単にほぐせます。
鰹は良質なタンパク質が含まれており低カロリーです。さらにビタミン、ミネラル、DHAやEPAなど栄養素が非常に豊富。
香りが非常に良いため、食が細い子や、食欲のない子の食欲増進に!
カロリーが低く非常に柔らかいのでシニア犬などにもお勧めです。
いつものご飯のトッピングにもおすすめ。
No.12 Goat-Milk Powder
[ヤギミルクパウダー]
50g 1,650円
100% Dutch goat milk with no additives or coloring. 100% additive-free goat milk without any additives. It is richer in amino acids and calcium than milk. The taurine content is about 20 times that of milk! Recommended for children who are malnourished.
The size of the fat globules is about 1/6 that of milk, making it easy for the body to digest and absorb, making it very gentle on the stomach and intestines. Goat milk is low in α-gasein, which is said to be the causative agent of milk allergy, so it is less likely to cause milk allergies. Goat milk is said to be the milk closest to human breast milk.
You can also give it by dissolving it in about 7.5 times as much lukewarm water (water) or by sprinkling it directly on the food.
無添加・無着色のオランダ産100%ヤギミルク。添加物を一切使用していない100%無添加のヤギミルクです。牛乳より、アミノ酸、やカルシウムが豊富です。タウリンの含有量は牛乳の約20倍!栄養が不足している子におすすめです。
脂肪球の大きさが牛乳の約1/6と小さいことから体へ消化・吸収されやすく胃腸にとても優しいミルクです。ヤギミルクは牛乳アレルギーの原因物質と言われているα-ガセインが少ないため、乳アレルギーが起こりにくいミルクです。ヤギミルクは「もっとも人間の母乳に近いミルク」と言われています。
約7.5倍のぬるま湯 ( 水 ) に溶かして与えたり、フードに直接ふりかけて与えたりすることもできます。